Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar ekran görmek

Rüyada bilgisayar ekran görmek

Rüyada bilgisayar ekran görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yeni adımlar atacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar ekran gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, güleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar ekran görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sağlığının da bozulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekran görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, durumunuzun iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev ekran görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarın kırıldığını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments