Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dermansız hastalık görmek

Rüyada dermansız hastalık görmek

Rüyada dermansız hastalık görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada dermansız hastalık gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak kudretinin yerine geleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Rüyada dermansız hastalık görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalıktan kurtulmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada hastalık mantar görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kadın hastalığı görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hastalık kapmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, önünü göremez olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments