Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın hastalığı görmek

Rüyada kadın hastalığı görmek

Rüyada kadın hastalığı görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın hastalığı gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kadın hastalığı görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ümitlerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, engel teşkil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastalıklı kadın görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada hastalıktan öldüğünü görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada sedef hastalığı görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ikinci bir şans vereceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments