Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıktan kurtulmak

Rüyada hastalıktan kurtulmak

Rüyada hastalıktan kurtulmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada hastalıktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada hastalıktan kurtulmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalet etmektedir.

Rüyada hastalıklı inek görmek sorunların sürekli artacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek hastalığı görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada hastalığa yakalanmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi hastalığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, yakında hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin hastalığını görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada hastalık haberi almak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments