Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akciğer hastalığı görmek

Rüyada akciğer hastalığı görmek

Rüyada akciğer hastalığı görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akciğer hastalığı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Rüyada akciğer hastalığı görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akciğer kanseri olmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada akciğer ameliyatı olduğunu görmek çok büyük zararlar edileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada akciğer kusmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada akciğer görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments