Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dermansız hastalık görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments