Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık kapmak

Rüyada hastalık kapmak

Rüyada hastalık kapmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalık kapmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada hastalık kapmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada gelin çiçeği kapmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalettir.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Rüyada hastalıktan öldüğünü görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments