Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amansız hastalığa yakalanmak

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, onu isyan noktasına getireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada amansız hastalık görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalığa yakalanmak kazancının günbegün artacağına, mallarının da hayırlı olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, övgü dolu sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret etmektedir.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments