Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin suya batmak

Rüyada derin suya batmak

Rüyada derin suya batmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada derin suya batmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Rüyada derin suya batmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet eder.

Rüyada suya batmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Rüyada temiz suya batmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyuna batmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suya batmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kirli suya batmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işarettir.

Rüyada arabayla suya batmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, fakirlikten kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments