Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyuna batmak

Rüyada lağım suyuna batmak

Rüyada lağım suyuna batmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyuna batmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada lağım suyuna batmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, düşünceli ve dalgın olacağına alamet eder.

Rüyada lağıma batmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok sayıda borca gireceğine alamet eder.

Rüyada lağım suyunda boğulmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyunda yürümek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorulur.

Rüyada lağım suyu yutmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada lağım suyuna düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada lağım suyuna girmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments