Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya batmak

Rüyada suya batmak

Rüyada suya batmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada suya batmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada suya batmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuna batmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suya batmak onlara çok bağlı olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suya batmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada arabayla suya batmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada derin suya batmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suya batmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments