Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuna batmak

Rüyada yağmur suyuna batmak

Rüyada yağmur suyuna batmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, güzel sözler işiteceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna batmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Rüyada yağmur suyuna batmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulur.

Rüyada temiz suya batmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arabayla suya batmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya batmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada ayağı suya batmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibine batmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments