Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suya batmak

Rüyada temiz suya batmak

Rüyada temiz suya batmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya batmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada temiz suya batmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada lağım suyuna batmak onları okula göndereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suya batmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada derin suya batmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyuna batmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada suya batmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla suya batmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments