Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suya batmak

Rüyada bulanık suya batmak

Rüyada bulanık suya batmak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada bulanık suya batmak gördüyseniz:

  • Değişikliklere eğiliminiz daha fazlalaşacak.

Rüyada bulanık suya batmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda batmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suya batmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada suyun dibine batmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suya batmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada lağım suyuna batmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya batmak bazı sıkıntılara düşeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına inanılır.

Rüyada derin suya batmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments