Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suya batmak

Rüyada kirli suya batmak

Rüyada kirli suya batmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, hep dinç ve genç kalacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suya batmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Rüyada kirli suya batmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı suya batmak muradına ereceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suya batmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada arabayla suya batmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya batmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyuna batmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments