Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla suya batmak

Rüyada arabayla suya batmak

Rüyada arabayla suya batmak zor zamanların böylece geride kalacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, mevkie edineceğine, kırılan kalplerin barışacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sorunlarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada arabayla suya batmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Rüyada arabayla suya batmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada arabayla camura batmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada arabayla bataklığa batmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada arabayla denize batmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin suya batmak kuş gibi hafifleyeceğine, gelirinin azalacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada çamurlu suya batmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına delalet eder.

Rüyada berrak suya batmak çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayağı suya batmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments