Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin suya atlamak

Rüyada derin suya atlamak

Rüyada derin suya atlamak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yönlendireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işarettir.

Rüyada derin suya atlamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada derin suya atlamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin havuza atlamak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına inanılır.

Rüyada derin suya dalmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok derin su görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına inanılır.

Rüyada derin berrak su görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Rüyada derin su birikintisi görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin sular görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işarettir.

Rüyada derin sulardan geçmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments