Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin sulardan geçmek

Rüyada derin sulardan geçmek

Rüyada derin sulardan geçmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, borçlarını ödeyeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin sulardan geçmek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Rüyada derin sulardan geçmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine inanılır.

Rüyada derin sudan geçmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin berrak su görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada derin sularda yüzmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada derin su kuyusu görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Rüyada derin su görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, zaman bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işarettir.

Rüyada derin suya atlamak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments