Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin su birikintisi görmek

Rüyada derin su birikintisi görmek

Rüyada derin su birikintisi görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada derin su birikintisi gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada derin su birikintisi görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Rüyada küçük su birikintisi görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Rüyada kirli su birikintisi görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde su birikintisi görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada temiz su birikintisi görmek mutluluğa ve neşeye, işlerini tek başına yöneteceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments