Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin suya dalmak

Rüyada derin suya dalmak

Rüyada derin suya dalmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulur.

Rüyada derin suya dalmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada derin suya dalmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada derin sulara dalmak hayaline kavuşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına inanılır.

Rüyada derine dalmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Rüyada derin havuza dalmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, meşakkate düşeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin denize dalmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada denizde derinlere dalmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet eder.

Rüyada derinlere dalmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada denizde derine dalmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments