Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok derin su görmek

Rüyada çok derin su görmek

Rüyada çok derin su görmek kendisini korumaya alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, derdin sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada çok derin su gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Rüyada derin suya girmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada derin sulara dalmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Rüyada derin su birikintisi görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin suya dalmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada derin suya düşmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, itibarın sarsılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada çok derin su görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin suya atlamak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments