Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin havuza atlamak

Rüyada derin havuza atlamak

Rüyada derin havuza atlamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, büyük başarılara imza atılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada derin havuza atlamak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada derin havuza atlamak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada derin suya atlamak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir havuz görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet eder.

Rüyada derin havuz görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada derin havuza dalmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çok derin havuz görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, onlardan büyük hayır göreceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada derin havuzda yüzdüğünü görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments