Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin berrak su görmek

Rüyada derin berrak su görmek

Rüyada derin berrak su görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sorunlarının da son bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada derin berrak su gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada derin berrak su görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin sular görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin suya batmak bebek sahibi olunacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir suya düşmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet eder.

Rüyada derin su görmek onlara değer vereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine inanılır.

Rüyada derin suya girmek dua alacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin suya atlamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına inanılır.

Rüyada derin suya düşmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çok büyük bir acı duyacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments