Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin sular görmek

Rüyada derin sular görmek

Rüyada derin sular görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada derin sular gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada derin su görmek kalp kırıklığı olacağına, fenalıkta bulunmaya, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin suya atlamak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin su kuyusu görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin sularda yüzmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalettir.

Rüyada derin berrak su görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada derin su birikintisi görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hayaller kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin suya batmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, kalben çok rahat edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin olmayan suya düşmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments