Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin sudan geçmek

Rüyada derin sudan geçmek

Rüyada derin sudan geçmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bunun şans olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada derin sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada derin sudan geçmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dünya mallarının çoğalacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Rüyada derin sudan çıkmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin sudan korkmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, biraz dinleneceğine delalettir.

Rüyada derin sulardan geçmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine inanılır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada yeşil sudan geçmek mutluluğun aileye geri döneceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına inanılır.

Rüyada sudan geçmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli sudan geçmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments