Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin sudan çıkmak

Rüyada derin sudan çıkmak

Rüyada derin sudan çıkmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işlerin düze çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada derin sudan çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada derin sudan çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada derin sudan korkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada derin sudan geçmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, borçlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sudan çıkmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada kirli sudan çıkmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işarettir.

Rüyada temiz ve derin su görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok derin su görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments