Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sudan geçmek

Rüyada kirli sudan geçmek

Rüyada kirli sudan geçmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevgisinin artacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Rüyada kirli sudan geçmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, ondan şifa göreceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru sudan geçmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak sudan geçmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin sudan geçmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sudan geçmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu sudan geçmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments