Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu sudan geçmek

Rüyada çamurlu sudan geçmek

Rüyada çamurlu sudan geçmek özgüveninde artış yaşanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Rüyada çamurlu sudan geçmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sudan geçmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sudan geçmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine yorulur.

Rüyada kirli sudan geçmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin sudan geçmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Rüyada sudan karşıya geçmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada durgun sudan geçmek maddi gücünün artacağına, borçlarının kalmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada soğuk sudan geçmek günahların af olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, borç ödemeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments