Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan geçmek

Rüyada sudan geçmek

Rüyada sudan geçmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada sudan geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada soğuk sudan geçmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada berrak sudan geçmek yarınlarına umutla bakacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada trenle sudan geçmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kirli sudan geçmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil sudan geçmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sudan geçmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Rüyada atla sudan geçmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments