Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin sudan korkmak

Rüyada derin sudan korkmak

Rüyada derin sudan korkmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok günah işleyeceğine inanılır.

Rüyada derin sudan korkmak gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada derin sudan korkmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin sudan geçmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada derin sudan çıkmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada derin denizden korkmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sözünde duracağına delalet eder.

Rüyada sudan korkmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, isteklerini yerine geleceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada derin çukur kazmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Rüyada derinlerde yüzmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi derini yüzmek kötü kişilere yakın olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments