Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sudan geçmek

Rüyada yeşil sudan geçmek

Rüyada yeşil sudan geçmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sudan geçmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Rüyada yeşil sudan geçmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz sudan geçmek mal ve mülk sahibi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada duru sudan geçmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret eder.

Rüyada bulanik sudan geçmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada atla sudan geçmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada akan sudan geçmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments