Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin su kuyusu görmek

Rüyada derin su kuyusu görmek

Rüyada derin su kuyusu görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin su kuyusu gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada derin su kuyusu görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, müjdeli haberler alınacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada derin kuyuya inmek her zaman çok mutlu olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulur.

Rüyada derin kuyuya düşmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada derin suya batmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin sular görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulur.

Rüyada derin su görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments