Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin kuyuya inmek

Rüyada derin kuyuya inmek

Rüyada derin kuyuya inmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin kuyuya inmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada derin kuyuya inmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada derin su kuyusu görmek beddua ve ah alacağına, kendisini çok yıpratacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada derin kuyuya düşmek başına çok güzel olaylar geleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet eder.

Rüyada derin bir kuyu görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına tabir olunur.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada derine inmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işarettir.

Rüyada kuyuya inmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada iple kuyuya inmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments