Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin su görmek

Rüyada derin su görmek

Rüyada derin su görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada derin su gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Rüyada derin sulara dalmak rahatının kaçacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada derin suya atlamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin suya batmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, gözyaşlarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin su görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok derin su görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada derin sular görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada derin su kuyusu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments