Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir kuyuya düşmek

Rüyada derin bir kuyuya düşmek

Rüyada derin bir kuyuya düşmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada derin kuyuya düşmek işlerinde verimin artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yağmur yağmamasına rivayet eder.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin su kuyusu görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada derin bir kuyu görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin kuyuya inmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işarettir.

Rüyada derin bir yere düşmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada derin bir çukura düşmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments