Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir kuyu görmek

Rüyada derin bir kuyu görmek

Rüyada derin bir kuyu görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, adını kirleteceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada derin bir kuyu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada derin su kuyusu görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada derin kuyuya düşmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada derin kuyuya inmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin bir kuyu görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rakipsiz hale geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada derin göl görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada derin bir suda yüzmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, rızkının azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments