Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin kuyuya düşmek

Rüyada derin kuyuya düşmek

Rüyada derin kuyuya düşmek eğlenceli günlere kavuşacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, onlara hayrının dokunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin kuyuya düşmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin kuyuya inmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada derin bir kuyu görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin su kuyusu görmek canla başla çalışacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada derin bir suya düşmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada derin bir çukura düşmek övgü dolu sözler duyacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments