Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyu birikintisi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur birikintisi görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalettir.

Rüyada su birikintisine düşmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada birikinti su görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada yerde su birikintisi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su birikintisi görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada su birikintisinden geçmek gittiği yolda muvaffak olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, şansının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments