Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli su birikintisi görmek

Rüyada kirli su birikintisi görmek

Rüyada kirli su birikintisi görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada kirli su birikintisi gördüyseniz:

  • Bazı olayların, işlerin ya da planların nasıl olması gerektiği hakkında kesin fikirleriniz olabilir veya belli bir rutinin peşinden gidiyor labilirsiniz.

Rüyada kirli su birikintisi görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden geçmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, hak yolunu bulacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisine girmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Rüyada su birikintisinde yürümek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada derin su birikintisi görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada su birikintisine basmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, lüks içinde olacağına yorulur.

Rüyada temiz su birikintisi görmek üstünlük elde edeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments