Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil su birikintisi görmek

Rüyada yeşil su birikintisi görmek

Rüyada yeşil su birikintisi görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çekilen acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil su birikintisi gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada su birikintisinde yüzmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde su birikintisi görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada su birikintisine basmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada su birikintisine düşmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisi görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada berrak su birikintisi görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments