Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük su birikintisi görmek

Rüyada küçük su birikintisi görmek

Rüyada küçük su birikintisi görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada küçük su birikintisi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada küçük su birikintisi görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ağız tadının kaçacağına, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük su birikintisi görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada su birikintisinden atlamak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek rahatın kaçacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada su birikintisinden geçmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek günü birlik tatillere çıkacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada su birikintisine düşmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments