Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su birikintisi görmek

Rüyada temiz su birikintisi görmek

Rüyada temiz su birikintisi görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada temiz su birikintisi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada temiz su birikintisi görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden geçmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada evde su birikintisi görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük su birikintisi görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük su birikintisi görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birikinti su görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine inanılır.

Rüyada yerde su birikintisi görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments