Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde su birikintisi görmek

Rüyada evde su birikintisi görmek

Rüyada evde su birikintisi görmek sıkıntının günden güne artacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada evde su birikintisi gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada evde su birikintisi görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada su birikintisine basmak kötü halinden eser kalmayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisinde yüzmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Rüyada yerde su birikintisi görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yolda su birikintisi görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birikinti su görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek onların güvenini sarsacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments