Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisinde yürümek

Rüyada su birikintisinde yürümek

Rüyada su birikintisinde yürümek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yüzünün güleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada su birikintisinde yürümek gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Rüyada su birikintisinde yürümek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, elindeki malların gideceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada su birikintisinden geçmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, feraha ereceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada yerde su birikintisi görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Rüyada temiz su birikintisi görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada küçük su birikintisi görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük su birikintisi görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada su birikintisine basmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments