Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin boşluk görmek

Rüyada derin boşluk görmek

Rüyada derin boşluk görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin boşluk gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Rüyada derin boşluk görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada boşluğa basmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Rüyada boşluğa uçmak hayatının tamamen altüst olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek alım gücünün artmasına, çok büyük paralar kazanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi boşluğa düşmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments