Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi boşluğa düşmek

Rüyada bi boşluğa düşmek

Rüyada bi boşluğa düşmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, günahkâr olacağına delalettir.

Rüyada bi boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Rüyada bi boşluğa düşmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments