Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada bi boşluğa düşmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, insanlarla arasının açılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Rüyada bir boşluğa düşmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir boşluktan düşmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet eder.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments