Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluğa uçmak

Rüyada boşluğa uçmak

Rüyada boşluğa uçmak imkânlarının da genişleyeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada boşluğa uçmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Rüyada boşlukta uçmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boşluğa uçmak parasız kalmaya, sahip olacağı malın faazlalığına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, esenleyeceğine işarettir.

Rüyada bir boşluğa düşmek bunalacağına, kendi işini kuracağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğu görmek sıkıntı çekeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ün sahibi olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak verimin her geçen gün artacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments