Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments