Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluğa basmak

Rüyada boşluğa basmak

Rüyada boşluğa basmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşluğa basmak gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Rüyada boşluğa basmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzay boşluğunda olmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, zorlukların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek borçların ödeneceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak maddi açıdan ferahlayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments